Over Jerrycan Bar

/Over Jerrycan Bar
Over Jerrycan Bar2019-05-20T13:55:25+00:00

Van harte welkom op Jerrycan Bar!

Een waanzinnig cadeau voor echte mannen! Ben jij daar naar op zoek? Dan ben je bij Jerrycan Bar helemaal aan het juiste adres. Dit cadeau zal elke man zijn hart sneller doen kloppen! De unieke container is perfect om als mobiele bar te dienen, maar staat ook geweldig in een industrieel interieur. De Jerrycan Bar zit bomvol fijne details en zorgvuldig geselecteerde materialen. Alle jerrycan bars worden met de hand gemaakt en zijn ontworpen om plezier te brengen.

We garanderen je dat je van deze jerrycans geen spijt zult krijgen. Het is een unieke en luxe barcabinet dat kan dienen als geweldig kunstwerk in een woonkamer, bar, mancave, hotel of noem het maar op. De jerrycan werd uitgevonden door de Duitsers in 1939 tijden de tweede wereldoorlog, waarna ze de bijnaam ‘Jerries’ kregen. De tank bevatte oorspronkelijk gas, diesel, kerosine of water, maar is tegenwoordig dus geweldig geschikt om een prachtige bar van te maken. Kom ze snel checken!

De unieke jerrycan bars zijn origineel, stoer en robuust. En daarnaast komen ze ook nog eens in alle soorten en maten, zoals een Jerrycan bar met een fles Jack Daniels, Bacardi, Captain Morgan en nog veel meer. Luxe en handgemaakt, wat wil je nog meer? De Jerrycan Bar is tevens leverbaar in diverse kleuren en formaten. Zo zijn er de grote 20L Jerrycans, maar ook 10 en 5-liter varianten. De jerrycan bar wordt standaard exclusief drank en inclusief de glazen geleverd.

Bekijk ook onze andere webshops