Jerrycans onwijs populair!

//Jerrycans onwijs populair!

Jerrycans onwijs populair!

Het warme weer is weer begonnen, de zon schijnt, mensen gaan lekker naar buiten en iedereen houdt van een koud drankje in deze mooie periode! Wij van Jerrycanbar.nl hebben het perfecte cadeau voor de echte liefhebbers van de heerlijkste dranken. Een jerrycanbar is een super tof project wat is uitgegroeid tot een waanzinnige webshop. Wij hebben alle soorten jerrycans op voorraad, perfect voor jou gelegenheid. Stel je bent heerlijk aan het barbecueën met vrienden buiten, er staat goeie muziek op en je hebt zin in een heerlijk drankje. Open die jerrycan en laat je verassen met al die heerlijke dranken die geleverd worden met de jerrycan. Al onze jerrycans worden geleverd uit voorraad, daardoor kan je van Jerrycanbar.nl altijd de beste service en kwaliteit verwachten.

Ieder mens heeft een andere smaak, dat snappen wij van Jerrycanbar.nl natuurlijk ook. Om die reden hebben wij ons assortiment zo uitgebreid dat er voor elke gelegenheid en liefhebber wel een jerrycan tussen zit die jou bevalt. Wij hebben onder andere jerrycans met Whiskey, Bacardi, The Stillery, Gin, Wijn en vele andere dranken. Voor ieder wat wils. Onze jerrycans worden in alle soorten en kleuren gemaakt. Zo hebben wij bijvoorbeeld groene, rode, zwarte, blauwe, witte, gele en andere kleuren leverbaar uit onze eigen voorraad. De jerrycans van Jerrycanbar.nl komen in verschillende maten zoals 20 liter, 10 liter, 5 liter en verschillende giftsets. Zo is er ruim keuze voor al onze klanten!

Wij van Jerrycanbar.nl streven altijd voor de beste kwaliteit en de snelste service. Bestellingen plaatsen bij Jerrycanbar.nl is gemakkelijk en binnen een paar stappen kan je jou favoriete jerrycan thuis verwachten. Verzendkosten van een jerrycan bedragen €6.95 en €10.00 voor verzendingen naar België. Bij bestellingen boven de €100,- betaalt u geen verzendkosten. Wilt u graag in contact komen met Jerrycanbar? Dat kan via onze mail info@jerrycanbar.nl , wij zijn ook telefonisch bereikbaar, 010-7670070.

 

2019-07-18T09:39:52+00:00

Bekijk ook onze andere webshops