Jerrycan Bar

//Jerrycan Bar

Jerrycan Bar

De jerrycan bar als mannencadeau

Wanneer je op zoek bent naar een origineel mannencadeau kun je daarvoor kijken op de website van jerrycanbar.nl. De cadeaus die daarop worden afgebeeld zullen mannenharten sneller doen kloppen. Het is een jerrycan die gebruikt wordt als een mobiele bar. De jerrycan bar kan ook goed worden gebruikt bij een industriële inrichting van een woning. De jerrycan bar gaat aan een zijde open waar vervolgens de opslag, die in de jerrycan bar aanwezig is, tevoorschijn komt. Een jerrycan bar zit boordevol fijne details en geselecteerde producten. Dat kunnen bijvoorbeeld flessen wijn zijn, maar ook whisky en dergelijke. Van de aanschaf van de jerrycan bar zul je geen spijt krijgen. Zowel als cadeau of als product om in huis te plaatsen zal hij het bijzonder goed doen. Het is een unieke en luxe bar dat als kunstwerk kan dienen. Hij komt tot zijn recht in een woonkamer, mancave, bar, hotel en zo zijn er veel mogelijkheden.

De jerrycan bar is origineel

De jerrycan bars zijn robuust en vooral ook stoer. De jerrycans werden in eerste instantie gemaakt om benzine te vervoeren. Op een bepaald moment werd er een soort bar van gemaakt die bijzonder in de smaak viel. Daarom zijn ze nu steeds populairder aan het worden. Ze kunnen op de website van jerrycanbar.nl in verschillende maten worden besteld. De grootste hebben een inhoud van 20 liter, maar je hebt er ook van 10 en 5 liter. Je hebt een jerrycan bar met bijvoorbeeld een fles whisky, wodka en gin. De jerrycan bars zijn met de hand gemaakt en zijn daardoor ook bijzonder luxe. Hij is ook leverbaar in verschillende kleuren. De jerrycan bar wordt inclusief de glazen geleverd maar exclusief de drank.

De bestelling van een jerrycan bar

Wanneer je een jerrycanbar wilt bestellen is dat vrij gemakkelijk. Je gaat naar de website en kiest de jerrycan bar uit die je graag wil hebben. Wanneer je dat voor 14.00 uur doet, wordt hij dezelfde dag nog verzonden, zodat je hem de andere dag al in huis hebt. Zodra je je product hebt uitgezocht plaats je hem in de winkelwagen. Heb je een vraag dan kun je die via de website stellen. Je krijgt dan spoedig een reactie. Je kunt veilig afrekenen met iDEAL. Daardoor heb je een veilige betaalmethode. Ga naar de website van jerrycanbar.nl om de verschillende soorten te bekijken.

Wil je alle Jerrycan Bars bekijken? Klik dan hier!

2020-05-08T10:27:58+00:00

Bekijk ook onze andere webshops