De jerrycan perfect voor elke gelegenheid

//De jerrycan perfect voor elke gelegenheid

De jerrycan perfect voor elke gelegenheid

Het is heerlijk warm. Iedereen gaat lekker naar buiten en natuurlijk hoort daar een genotsdrankje bij. Wij van Jerrycanbar.nl hebben het perfecte geschenk! Met onze jerrycans verras je elke man. Zo kan je bij elke gelegenheid de jerrycan tevoorschijn halen. Zo is de jerrycan perfect voor Vaderdag. Verras jou vader met een heerlijke jerrycan met Whiskey, The Stillery, Gin, wijn en vele andere. Zo is er voor elke liefhebber een jerrycan door ons ruime aanbod aan verschillende soorten alcoholische dranken. Alle jerrycans worden met de hand gemaakt.

Vaderdag cadeau, kerstgeschenk of een andere gelegenheid

Ben jij het ook zo zat om elk jaar je vader te verassen met een kaart of een ander niet interessant cadeau? Daar hebben wij de oplossing voor! Ga dit jaar voor een stoere en robuuste Jerrycanbar! Elke man zal sprakeloos zijn. Voor elke liefhebber zit er wel één tussen. Zo hebben wij meerdere soorten jerrycans in ons assortiment denk aan grote formaten van 20 liter, maar ook 10 en 5-liter varianten. Heeft de gelukkige toevallig een lievelingskleur? Zo hebben wij jerrycans in de kleuren zwart, wit, groen, rood, blauw, geel  en vele andere varianten. De jerrycans kunnen geleverd worden met een groot aantal soorten glazen en drank. Denk aan een heerlijke fles Bacardi, Jack Daniels, Jameson, The Stillery of een heerlijke fles wijn.

Unieke giftsets

Wij van Jerrycanbar.nl hebben verschillende unieke giftsets in ons assortiment. Zo hebben wij verschillende jerrycans van 10 en 5-liter als giftset leverbaar. Voor liefhebbers van Bacardi met cola blikjes of een heerlijke Jack Daniels met glazen en blikjes. Ze zijn allemaal leverbaar. Onze bestverkochte Jerrycan Whiskey Tasting Set 5 liter gaat harder dan ooit. Dat zijn 4 kleine Whiskey flesjes zodat de liefhebber kan proeven van verschillende soorten dranken. Dit is het perfecte cadeau voor vaderdag, verjaardag, kerst of elke andere gelegenheid! Bezoek snel onze webshop en verras die stoere man!

2019-07-23T12:08:06+00:00

Bekijk ook onze andere webshops