De tofste Jerrycan bars bij ons te vinden!

//De tofste Jerrycan bars bij ons te vinden!

De tofste Jerrycan bars bij ons te vinden!

Het is heerlijk weer. Je gaat met vrienden of familie een dagje naar het strand of heerlijk op een groot grasveld lekker zonnen. Tijdens deze perfecte gelegenheid hoort natuurlijk een echte Jerrycan bar! De Jerrycan bar is heerlijk om open te maken tijdens een uitje. Wij van jerrycanbar.nl leveren de beste Jerrycan bars van Nederland! Wij leveren alle jerrycans met verschillende soorten dranken, glazen en alcoholische dranken. Hou jij ook van een lekker drankje tijdens het warme weer? Maar ben je het zat om al die tassen te dragen? Neem dan een Jerrycan bar mee! Makkelijk mee te dragen, houd de drank heerlijk koel en ziet er ook nog eens stoer uit! 

De meest robuuste Jerrycan bars!

Op Jerrycanbar.nl vindt je een groot aantal soorten jerrycans. Van groot formaat tot kleinere formaten en zelfs unieke giftsets! Zo hebben wij in onze webshops Jerrycan bars van 20 liter. Deze jerrycans kunnen meegeleverd worden met de lekkerste dranken en glazen! Denk bijvoorbeeld aan Gin, Whiskey, Wijn, Bacardi en andere dranken. Ook hebben wij de optie in onze webshop om bij uw favoriete jerrycan bar speciale glazen toe te voegen zodat u helemaal in stijl geniet van uw drankje! Nieuw bij Jerrycanbar.nl is de His & Hers Bar 20L. Deze jerrycan kan geleverd worden met twee heerlijke flessen drank zodat u en uw partner beide kunnen genieten. Deze Jerrycan bar kan geleverd worden in Groen, Rood en Zwart. In onze webshop kunt U ook voor de unieke giftsets gaan. Deze giftsets kunnen geleverd worden van 5 en 10 liter. Zo hebben wij heerlijke bacardi, whiskey, the stillery of een Jack Daniels giftsets. Er zit altijd wel een favoriet tussen!

De eerste 500 klanten van Jerrycanbar.nl worden beloond door de actiecode ‘Welkom’ in te voeren voor 10% korting op uw bestelling! Bij bestellingen boven de €100,- betaalt u geen verzendkosten! Klik hier voor onze toffe webshop.

2019-08-01T14:03:31+00:00

Bekijk ook onze andere webshops